Restaureren naar oorspronkelijke staat, uitgelezen werk voor vakmensen met gevoel en oog voor detail.


Restaureren

De werken in deze categorie zijn echte uitdagingen waar onze vakmensen met trots en plezier aan werken. Het behouden van of terugbrengen naar de oorspronkelijke staat met gebruik van authentieke materialen is een uitgangspunt bij restauratie.

Oorspronkelijke tekeningen, waarneming ter plaatse, foto's en uw wensen zijn de basis voor het restauratiewerk. Wij zorgen er voor dat uw pand weer 'oud' wordt en haar authentieke uitstraling terugkrijgt.
Authentieke houten onderdelen zoals kozijnen, ramen en deuren, lijstwerk en interieurbetimmeringen worden met passie, professioneel gemaakt in onze machinale werkplaats.

Voor kleine gevelreparaties kunnen we onze eigen vakmensen inzetten, voor grotere gevelsaneringen werken we samen met gerenommeerde onderaannemers waarbij wij uiteraard de regie voeren en zorgen dat e.e.a. binnen de planning wordt opgeleverd. Zodoende zijn we ook in staat om grotere restauratieklussen aan te nemen

Het gehele voorbereidingstraject van monumentenaanvraag en aanvraag van de mogelijke monumentensubsidie kunnen wij voor u regelen, waarbij wij contact leggen met de diverse gemeentelijke instanties.

Restylen woning Gouda

Bekijk project
Bekijk alle projecten