Iedere huiseigenaar is zich bewust van het belang van goede woningisolatie, immers dit verhoogt het wooncomfort én er gaat minder kostbare warmte verloren. Dat merkt u ook aan uw dalende energierekening.


Isolatie

Bij ons bedrijf bent u voor de na-isolatie van uw woning aan het juiste adres, we hebben er verstand van ! 

We hebben veel ervaring in het gebruik en toepassen van de vele isolatiematerialen die er momenteel op de markt te vinden zijn. Momenteel zijn we ons zelfs intern aan het opleiden tot EPA-W advies (energie-index /label) zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn en u kunt zien wat goede isolatie met uw woning doet.

Juist ook wanneer onderhoud van dak, gevel of vloer zich aandient is dat hét moment om te denken aan toevoegen van isolatie of extra isolatie, het gaat immers in één moeite mee.

Voor de volgende isolatiewerkzaamheden kunt u bij ons bedrijf terecht en adviseren wij u graag in:

- isolatie van binnenuit van gevel, dak, vloer;

- isolatie van buitenaf t.b.v. schuine dakvlakken d.m.v. renovatiedakplaten (pannen vernieuwen of pannen terugleggen);

- isolatie van platte daken bij gelijktijdig vernieuwen dakbedekking;

- isolatie buitenzijde gevels, afgewerkt met gevelbetimmering (diverse soorten);

- isolatie buitenzijde gevels, afgewerkt met stucwerk;

- isolerend glas (diverse soorten van normaal isolatieglas tot triple HR+++);

- het  volblazen van spouwmuren en spuiten van isolatie tegen vloeren behoord niet tot onze specialiteit maar kunnen we wel in adviseren en coordineren;

Naast de huidige isolatiesystemen (hard en zacht) zijn we gecharmeerd van isolatieproducten gefabriceerd uit natuurlijke produkten. Zie bijvoorbeeld het product isovlas (www.isovlas.nl )